Una càmera de seguretat a l'estació Independencia de la línia Belgrano sud, a l'Argentina, ha captat unes imatges impactats en què es pot veure com una noia camina cap al tren que arriba a l'estació. Poc després sembla que la noia es desmaia i cau a les vies entre els vagons del tren.

Una vegada que el tren para, el personal de seguretat s'hi acosta per veure si hi poden fer alguna cosa i alguns usuaris del servei s'hi acosten i la treuen, increïblement, amb vida. Després de l'incident, la noia va ser assistida per personal mèdic i traslladada a l'hospital de la zona, on va estar 12 dies. La Candela, que és com es diu, va ser tractada per politraumatismes.

En el vídeo es veu la dona, vestida íntegrament de blanc, a la zona de l'andana. De sobte, se la nota marejada, quan comença a caminar i es desmaia fins a caure a les vies, just en el moment en què el tren arriba a l'estació. La reacció dels altres passatgers denota una preocupació extrema. A continuació, un home es llança a terra per intentar rescatar-la junt amb el personal de seguretat de l'estació. El personal mèdic i la Policia, van reanimar la víctima, que estava en xoc.