Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dijous un home i una dona, de 55 i 56 anys, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

 A principis de març els mossos van iniciar una investigació després de tenir coneixement de la possible existència d'una plantació de marihuana en una casa de Sant Feliu Sasserra. Després de diverses indagacions, ahir es va fer una entrada i perquisició a la casa. A la primera planta van localitzar una estança amb 480 plantes de marihuana en procés d'assecar, i a la segona planta dues habitacions amb 533 plantes en diferents estats de creixement. En total a l'interior de la casa hi havia 1.013 plantes de marihuana.

També es van localitzar diversos objectes destinats al cultiu de marihuana i una complexa instal·lació amb extractors, focus i transformadors per afavorir el creixement de les plantes. A l'interior de la casa els mossos van localitzar dues persones que van quedar detingudes per la seva presumpta relació amb un delicte contra la salut pública. També se'ls va denunciar per defraudació de fluid elèctric, ja que havien manipulat la instal·lació per connectar-la de manera fraudulenta a la xarxa de distribució.

Els detinguts passaran durant el dia d'avui a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.