Cas Obert - Regió7

Cas Obert - Regió7

Una explosió en una casa d’Olesa deixa una persona ferida

La deflagració ha causat danys estructurals en l'habitatge

L'habitatge afectat per l'explosió al carrer Creu de Saba d’Olesa de Montserrat Ajuntament d'Olesa de Montserrat

Una dona ha resultat ferida lleu a causa d’una explosió a casa seva, en un habitatge unifamiliar del carrer Creu de Saba d’Olesa de Montserrat. La Policia Local va rebre l’avís cap a les 20.15 h d'aquest dilluns, que va desplaçar-se fins a l’indret, on també hi van anar dotacions de Mossos d’Esquadra, Bombers i el Sistema d’Emergències Mediques.

Fonts dels Bombers han explicat que la deflagració ha sigut causada per una acumulació de gas, encara que no han pogut concretar quins n’han estat els motius.

Fins a revisar la zona, policia i Bombers van establir un perímetre de seguretat i van evacuar els habitatges compresos entre el número 2 i 10 del carrer Creu de Saba. Posteriorment, van comprovar els domicilis desallotjats per evitar noves deflagracions.

Mentrestant, les companyies encarregades del subministrament de gas i aigua de la zona van tallar el servei i van neutralitzar la fuita. No ha sigut fins a les sis del matí que la vintena de veïns han pogut tornar a casa, segons confirmen fonts de Bombers. La casa ha patit alguns danys estructurals per l’incident. 

Compartir l'article

stats