Cas Obert - Regió7

Cas Obert - Regió7

Els Mossos detenen un home i desmantellen una plantació de marihuana en una casa a Abrera

En el registre es va comissar una arma de foc real amb aparença de bolígraf i cartutxos del calibre 22

Els Mossos van requisar una arma de foc amb aparença de bolígraf i també cartutxos Mossos

Agents de Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Martorell van detenir dilluns un home de 44 anys com a presumpte autor dels delictes de tràfic de drogues, de defraudació de fluid elèctric i de tinença d'armes. L'home tenia una plantació amb més de 500 plantes de marihuana en una casa d'Abrera. 

La investigació es va iniciar a començaments del mes de maig quan els investigadors de la comissaria de Martorell van tenir coneixement, gràcies a la informació facilitada per la Policia Local d'Abrera, que en una casa, ubicada a la urbanització de Ca n'Amat, podria haver instal·lat una plantació de marihuana.

Gràcies a les gestions d'investigació els agents van comprovar que a l'interior del domicili hi havia una plantació de marihuana a ple rendiment. A més, els tècnics de la companyia elèctrica van corroborar l'existència d'una instal·lació elèctrica clandestina amb un consum de més del doble de la potència contractada, pròpia d'un cultiu intensiu de marihuana.

Finalment, el 16 de maig, sota la tutela del jutjat en funcions de guàrdia de Martorell, es va realitzar una entrada i perquisició on es van localitzar més de 500 plantes de marihuana, 300 grams de cabdells assecats i preparats per la seva distribució. Tanmateix, els investigadors van comissar una arma de foc amb aparença de bolígraf i cartutxos del calibre 22.

Els investigadors van detenir el responsable de la plantació com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, defraudació de fluid elèctric i tinença d'armes.

L'arrestat va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Compartir l'article

stats