Cas Obert - Regió7

Cas Obert - Regió7

Un home fereix amb arma blanca una noia per una disputa sentimental a Manresa

L'atac s'ha produït al voltant de les vuit de la tarda en un domicili del carrer Joana Herms · Un agent dels Mossos també hauria resultat ferit en el moment de la detenció de l'agressor

Una ambulància al carrer Joana Herms de Manresa ALEX GUERRERO MAESTRE

Una noia de 19 anys ha resultat ferida d'arma blanca aquest vespre a Manresa quan un home l'ha atacat a l'interior del seu pis. En el procés de detenció de l'individu també ha resultat ferit un agent. La noia i el policia tenen ferides lleus. Han estat evacuats a l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa. Els Mossos haurien detingut l'agressor. L'origen de l'acció violenta estaria en un afer sentimental i un passar comptes amb l'actual parella de l'excompanya de l'agressor.

 Els fets han tingut lloc al voltant de les vuit del vespre al carrer Joana Herms de la capital bagenca, al sector nou del barri de la Parada. L'home, molt alterat i cridant, ha esbotzat la porta del pis on hi havia la noia i l'ha atacada. L'agressor cridava que allà era a casa seva. També ha donat un cop de cap al germà de la noia, però ha pogut ser atès al lloc dels fets pel personal del SEM.

Després d'aquest primer atac, l'agressor hauria pujat al pis superior, on hi havia una altra persona. Aquest, però, ha pogut escapar saltant pel balcó posterior de l'edifici.

En el moment de la detenció, amb Mossos d'uniforme i de paisà, hi ha hagut un estira-i-arronsa entres agents i agressor. Un dels Mossos ha caigut malament, s'ha donat un cop al cap i ha quedat lleugerament commocionat. Atès amb el SEM en primera instància i després a l'hospital, s'ha recuperat.

En l'actuació hi han participat dotacions del SEM i sis dotacions dels Mossos d'Esquadra.

Compartir l'article

stats