Cas Obert - Regió7

Cas Obert - Regió7

Immobilitzen pels braços i roben a un home a l'aparcament de la Renfe de Manresa

Els Mossos detenen els dos lladres, que ja són a presó

Un dels aparcaments propers a l'estació de la Renfe de Manresa Arxiu particular

El jutge ha enviat a presó dos joves que presumptament van robar violentament a un home d’edat avançada, tot immobilitzant-lo pels braços, a l'estació de la Renfe de Manresa.

Segons han explicat fonts dels Mossos d’Esquadra, agents del cos van detenir el dia 25 de maig dos homes, de 20 i 21 anys, com a presumptes autors d’un robatori amb violència.

Aquell mateix dia, pels volts de les sis de la tarda, els mossos estaven fent patrullatge per Manresa quan van veure dues persones, amb la caputxa posada i la cara semitapada, corrent pel Pont de Sant Francesc.

Davant d’aquesta actitud els agents els van seguir fins que, a l’alçada del carrer de la Muralla de Sant Francesc, les dues persones van deixar de córrer i es van treure la caputxa. Quan els agents s'hi van acostar, van reconèixer els dos nois per estar implicats en diversos fets delictius.

En veure els agents, els dos joves van fugir en direccions oposades i van llençar un mòbil i una cartera a terra. Ràpidament, els mossos els van poder aturar i van recuperar els objectes que havien llençat.

Els agents van observar que la cartera i el mòbil pertanyien a una altra persona. Després diverses gestions van esbrinar que feia uns minuts havien comès un robatori amb violència al pàrquing de l’estació de tren de Manresa. Concretament, van immobilitzar pels braços un home d’edat avançada i li van sostreure la cartera i el mòbil.

Davant d’això els van detenir com a presumptes autors d’un robatori amb violència.

Els detinguts van passar el dia 26 a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Manresa, el qual va decretar ingrés a presó de forma preventiva.

Compartir l'article

stats