Un conductor begut va perdre el control del cotxe ahir dissabte al vespre al Poblenou de Barcelona, va impactar contra quatre turismes i una moto estacionats -ocasionant-los danys- i va quedar bolcat al mig de la calçada.

L'avís del sinistre es va rebre a les 21.03 hores a la cruïlla entre els carrers Ramon Torró i Provençals, segons ha informat el consistori de fonts de la Guàrdia Urbana de Barcelona (GUB). L'accident va deixar dues persones ferides –evacuades pel SEM a l'Hospital del Mar- i el conductor va donar positiu en la prova d'alcoholèmia. Segons la GUB, va quasi quadruplicar la taxa màxima permesa amb un resultat de 0,92 mg/l i serà denunciat penalment.

Un vehicle bolcat a la Ronda de Dalt amb un ferit lleu

No va ser l'únic sinistre de la nit a la capital catalana ja que un xoc entre dos cotxes a la Ronda de Dalt, a l'alçada de Sant Gervasi, va acabar amb un dels vehicles bolcats i l'ocupant traslladat amb pronòstic lleu a la Vall d'Hebron. L'accident a la B-20 es va produir pels voltants de les 22.00 hores, en direcció Nus de la Trinitat, i es van haver de tallar dos carrils de circulació durant una estona.