Cas Obert - Regió7

Cas Obert - Regió7

Roben els cables de sis fanals de l’entrada de Valls de Torroella

Els lladres també van intentar, sense èxit, emportar-se el cablejat de dos aparells més

Un dels fanals afectats JAP

Els lladres de coure s’han emportat els cables de coure de sis fanals de Valls de Torroella. els fanals afectats són els que recentment s’han instal·lat al fa poc renovat l’accés al nucli des de la carretera de Salo, la BV-3002, on hi ha una passarel·la de vianants. La renovació d’aquesta zona es va estrenar el mes de gener passat.

Segons va explicar Josep Maria Junyent, alcalde de Sant Mateu de Bages, municipi al qual pertany Valls de Torroella, sospiten que el robatori del cablejat es va fer en dues fases. Una va ser durant la nit de dilluns a dimarts i la segona la nit de dimarts a dimecres, quan l’enllumenat va quedar fora de servei.

A més a més, a part dels sis fanals dels quals els lladres es van emportar el cablejat de coure, l’alcalde explicava que els lladres també havien intentat extreure el de dos fanals més, però que en aquest cas els cables de coure no els van seguir.

Els fets ja estan en coneixement dels Mossos d’Esquadra. Ahir, agents del cos ja es van desplaçar fins al lloc dels fets. Al costat de cada fanal hi van posar cintes per evitar riscos.

L’alcalde explicava que ara exposaran la situació a la Diputació de Barcelona, que és qui es va fer càrrec de les obres de millora de la zona. De moment, els sis fanals afectats estaran fora de servei, en una reparació que Junyent espera que es pugui portar a terme «com més aviat millor» però que «no és urgent».

Compartir l'article

stats