Cas Obert - Regió7

Cas Obert - Regió7

L’home que va matar una dona al Pont en ple confinament accepta sis anys de presó

L’homicida va clavar quatre ganivetades a la víctima després que aquesta l’hagués atacat a ell

Detingut un home al Pont de Vilomara acusat de matar una dona

L’acusat de matar una dona en una casa a la urbanització River Park del Pont de Vilomara el 23 d’abril del 2020, en ple confinament per la covid-19, ha acceptat una condemna de sis anys de presó per un delicte consumat d’homicidi.

En el judici, celebrat a principi d’aquest any, l’home va reconèixer els fets i també va acceptar la condemna que se li ha acabat imposant.

Segons consta en la sentència, a la qual ha tingut accés Regió7, el 23 d’abril del 2020, l’home i la dona, que no eren parella, estaven a la casa d’ella al Pont de Vilomara. Allà, al vespre, es va produir una discussió entre tots dos i en un moment donat, la dona va agafar un ganivet, amb una fulla d’uns 13 centímetres, i li va clavar a l’home tot provocant-li ferides greus. Arran de les ferides, l’home va requerir ingrés hospitalari i també va haver de ser intervingut quirúrgicament.

Després de rebre la ganivetada, amb l’objectiu de «desfer-se de l’atac» l’home li va arravatar l’arma a la dona i li va clavar en un mínim de quatre ocasions a diferents parts del cos. Una d’aquestes ganivetades, va ser a la part esquerra del pit, fet que li va provocar la mort en pocs minuts i quan els serveis d’emergències van arribar a la casa ja no li van poder salvar la vida. La sentència també recull que l’home va actuar sota els efectes de l’alcohol, fet que li afectava, sense deixar anul·lada la seva capacitat cognitiva. La sentència també recull que l’home, de 55 anys, té una dependència de llarga evolució de l’alcohol.

A part dels sis anys de presó, també imposa a l’acusat l’internament, durant un màxim de 10 anys mig en un centre de deshabituació per la seva addicció a l’alcohol i una llibertat vigilada durant cinc anys. A més a més, també haurà d’indemnitzar el fill de la víctima amb 40.000 euros.

Compartir l'article

stats