Els bombers consideraven anit que tenien els incendis declarats dimecres en una situació de control, llevat de la part del Solsonès. Tècnicament, però, tant el de Corbera d’Ebre com el d’Artesa de Segre (el de més afectació en hectàrees) es consideraven actius. Anit, els Bombers mantenien activades 55 dotacions a Artesa, 45 a Corbera d’Ebre i 43 al Solsonès. Pel que fa a l’incendi forestal de Corbera d’Ebre, els Bombers han pogut contenir el seu creixement, i la seva afectació es manté en unes 300 hectàrees, segons el Cos d’Agents Rurals. Els Bombers de la Generalitat preveuen estabilitzar-lo al llarg de la pròxima nit, si es mantenen les condicions actuals.

També continuava actiu l’incendi d’Artesa de Segre (1.300 hectàrees cremades). Els Bombers hi mantenen els recursos operatius destinats que, durant tot el dia, han treballat amb l’objectiu d’evitar un avenç important del seu perímetre. En aquest sentit, el flanc dret i el cap de l’incendi s’han pogut contenir i, d’aquesta manera, s’ha evitat que les flames entrin de ple a la vall del Segre. El flanc esquerre continua obert. El potencial d’aquest incendi és de 5.000 Ha. El Cos d’Agents Rurals havia recomptat 1.079 hectàrees cremades.

Els Bombers van comptar amb la col·laboració dels pagesos que han ajudat a frenar la progressió dels diversos incendis forestals, llaurant els camps, a frenar la progressió dels incendis. Es manté la col·laboració de la Unitat Militar d’Emergències, de les Agrupacions de Defensa Forestal i dels Cossos de Bombers d’Andorra i Barcelona, entre d’altres cossos de seguretat.

El govern ha fet una crida a tenir la màxima atenció davant l’adversitat de les condicions meteorològiques.