Un home d'uns 45 anys ha assassinat aquest dilluns presumptament a trets a dues dones, una d'uns 70 anys i una altra de 35, en un habitatge del carrer Serrano, a Madrid, segons han confirmat els serveis d'Emergències de la capital.

Segons la primera hipòtesi que investiga la Policia, el presumpte assassí, un home amb càrrecs nobiliaris (comte i marquès), hauria matat a trets amb una escopeta a la seva actual esposa i una amiga d'aquesta i després s'hauria suïcidat amb la mateixa arma.

Els agents, que han entrat protegits amb escuts i armilles antibales al domicili, han trobat els tres cossos amb ferides per arma de foc i, posteriorment, han confirmat les defuncions.

Conflictes amb els veïns

Segons testimonis del bloc d'edificis, el presumpte homicida era molt conflictiu. Durant el confinament, treia la bandera franquista preconstitucional pel balcó, la qual cosa va provocar diversos problemes amb els veïns, que denuncien haver estat amenaçats en nombroses ocasions. En les reunions de veïns, entrava cantant el 'Cara al Sol' i va tenir una forta batussa amb una veïna, a la qual acusava d'espatllar el seu quadre de Picasso en penjar la roba.