L'incendi d'un camió a l'A-2 al Bruc ha provocat retencions al llarg de tot el matí i bona part del migdia. En sentit Barcelona les cues s'han enfilat fins als set quilòmetres, mentre que cap a Lleida han arribat, com a mínim, als quatre. La incidència ha començat cap a les 10.30 hores, quan un camió ha bolcat i s'ha incendiat, per causes que encara es desconeixen, segons ha confirmat a Regió7 el Servei Català de Trànsit.

El foc del vehicle ha provocat una columna de fum al bell mig de la carretera, escena que han captat les càmeres del vial. Arran de l'incendi, el conductor del camió ha resultat ferit amb pronòstic menys greu. De fet, ha pogut sortir del vehicle pel seu propi peu i ha estat traslladat pel SEM a l'hospital de Martorell.

A conseqüència d'aquest accident i de l'incendi del camió, s'ha hagut de tallar en un primer moment l'A-2, en tots dos sentits de la marxa, la qual cosa ha anat provocant importants retencions de trànsit al llarg del matí. Els desviaments en sentit Barcelona s'han fet per la N-II.

En aquests moments, ja s'ha obert un carril en els dos sentits de la via, però continuen les retencions. En concret, l'A-2 registra ara uns 2 quilòmetres de retencions en direcció Barcelona i uns 4 quilòmetres en direcció Lleida.

En l'extinció de l'incendi hi han treballat quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, i també s'han desplaçat fins al lloc del sinistre dues unitats terrestres del SEM i un helicòpter medicalitzat. Els Bombers ja han extingit el foc i remullen el vehicle per ser retirat.