Més d'una quinzena de dotacions dels Bombers de la Generalitat han treballat entre aquest migdia i tarda a l'incendi d'una nau industrial a Abrera. El recinte està situat al carrer del Metall, al polígon Can Sucarrats. El foc s'ha originat a 2/4 de dotze del migdia i ha cremat totalment la nau i n'ha col·lapsat el sostre.

Segons fonts dels Bombers, algunes parets presenten inestabilitat i temen que puguin caure. L'edifici, que s'ha cremat totalment, està aïllat i en el seu interior hi ha vehicles però no hi ha hagut ferits.  

La columna de fum negre de l’incendi s'ha vist des de diversos punts del municipi i el telèfon d'emergències 112 ha rebut una cinquantena de trucades.També s'ha activat el Grup d'Estructures Col·lapsades.

El foc ha quedat controlat cap a 1/4 de 3 del migdia i 15 dotacions del cos hi han estat treballant fins a quarts de 8 de la tarda per evitar possibles revifades entre la runa. Durant hores, van estar treballant en la vigilància del foc des d'un vehicle autoescala.

Per qüestions de seguretat, no està permès accedir a la zona. Demà un arquitecte farà una valoració de l'estructura i es decidirà què cal fer-hi.