Els Mossos d’Esquadra van denunciar penalment aquest diumenge un home de 43 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir sota la influència de les begudes alcohòliques.

Els fets van passar diumenge, pels volts de les vuit del vespre, quan un agent fora de servei va detectar un turisme a la carretera C-16, direcció Berga, que circulava fent ziga-zagues i frenava bruscament, obligant als altres usuaris de la via a mantenir una distància de seguretat prudencial.

Davant el perill que suposava, l’agent va avisar al 112 i va aconseguir aturar el vehicle infractor al quilòmetre 146 de la C-26, a l’entrada de Berga. El conductor mostrava signes evidents de trobar-se sota la influència de les begudes alcohòliques.

Quan la dotació policial va arribar li va efectuar la prova d’alcoholèmia, la qual va donar un resultat positiu d’1,14 mg/l, més que quadruplicant la taxa màxima permesa que és de 0,25 mg/l.

Davant d’aquests fets, el conductor va ser denunciat per un delicte contra la seguretat viària i el vehicle va quedar immobilitzat.