Cas Obert - Regió7

Cas Obert - Regió7

Roba un vehicle del parc de Bombers de Puigcerdà i s'accidenta perquè anava begut

L'autor dels fets és un jove de 18 anys

Imatge d'arxiu del Parc de Bombers Voluntaris de Puigcerdà

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 18 anys que ha robat un vehicle dels Bombers de la Generalitat i després s'ha accidentat a Puigcerdà.

Els fets van passar la matinada de dissabte a diumenge. Pels volts de les cinc del matí, un jove ebri, resident a l'àrea metropolitana de Barcelona, va irrompre a la força a les instal·lacions del Parc de Bombers Voluntaris de Puigcerdà i va robar un vehicle del cos. Abans de cometre el robatori, l'autor dels fets es va vestir amb l'uniforme oficial de bomber voluntari. El jove va estar donant voltes fent-se passar per agent dels Bombers per una zona d'oci nocturn fins que es va accidentar als voltants de la discoteca Badiu, a Queixans. El local es troba a cinc minuts en cotxe del parc on el lladre s'havia endut el vehicle.

Agents dels Mossos van rebre l'alerta de l'accident i es van desplaçar fins al lloc dels fets. El cos va retenir el jove a Fontanals de Cerdanya. Després d'efectuar les proves d'alcoholèmia pertinents, els agents van comprovar que el jove anava begut i no tenia permís per conduir. Segons han informat fonts del cos a Regió7, el noi ha estat detingut per un delicte contra la seguretat del trànsit i un altre per robatori amb força.

L'arrestat ha de passar a disposició judicial aquest dilluns als jutjats de Puigcerdà.

Compartir l'article

stats