El jutge ha decretat presó per a la presumpta autora de dos robatoris amb violència i intimidació, un en grau de temptativa, a la Seu d’Urgell.

Segons han informat fonts dels Mossos d’Esquadra, dilluns a la tarda es va produir un robatori violent a l'avinguda Valls d'Andorra de la Seu d'Urgell, al voltant d'un supermercat. Quan una senyora es disposava a entrar a casa seva una dona, que es trobava davant el portal simulant que parlava per telèfon, va aprofitar per estirar-li violentament la bossa de mà i marxar del lloc.

Quan els mossos van arribar al lloc van assistir la víctima i amb la descripció facilitada van iniciar una recerca pels voltants.

Poc després van localitzar una dona de 38 anys al carrer Llorenç Tomàs i Costa que coincidiria plenament amb la presumpte autora. En aquell moment no duia res sostret a sobre però els agents van revisar la zona i van localitzar la bossa de mà amagada en un contenidor proper. Tot apunta que l'havia amagat tot just després de realitzar el robatori i que es disposava a recuperar-lo.

Davant els fets els agents la van detenir com a presumpte autora d'un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Poc després els mossos van tenir coneixement que, una hora abans dels fets, s'havia produït una altra estrebada de bossa de mà a la mateixa zona. En aquest cas, però, gràcies a l'ajuda d'uns testimonis l'assaltant va fugir sense aconseguir l'objectiu.

Un cop recollida la segona denúncia els mossos van confirmar que es tractaria de la mateixa persona i va quedar detinguda també per aquest segon fet, en aquest cas en grau de temptativa.

La detinguda, amb antecedents, va passar aquest dimecres davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Seu d'Urgell. L’autoritat judicial va decretar l’ingrés a presó.