La circulació de trens de l’R4 entre Manresa i Terrassa ha quedat interrompuda aquest dijous a la tarda per les fortes tempestes que estan descarregant en diferents indrets de Catalunya. A hores d'ara, segons Rodalies, ja ha tornat el servei a la normalitat, però amb retards d'uns 45 minuts. La resta de la línia els trens circulen fora del seu horari habitual amb afectacions que poden superar els 30 minuts. D’altra banda, el Servei Meteorològic de Catalunya ha avisat de la possibilitat que durant les pròximes hores pugui descarregar pedra, es formin ratxes de vent superiors als 90 quilòmetres per hora, esclafits o tornados al Barcelonès, Baix Llobregat i Vallès Occidental. Protecció Civil demana a la ciutadania que tingui precaució en els desplaçaments.

Fins a les 18h els Bombers han atès 32 avisos per pluja, la gran majoria a la regió metropolitana sud, sobretot al Baix Llobregat i el Garraf. La majoria dels serveis han estat per inundacions, embornals embussats o caigudes d'arbres.

Pel que fa a les carreteres a la C-32 es registren aturades a l’alçada de Sitges en tots dos sentits de la marxa a causa de la pluja. Prèviament, aquest també s’ha hagut de tallar la C-25 a Arbúcies en direcció Lleida per inundacions. En aquest cas, la situació ja es troba normalitzada.