El temporal ha sigut el causant de totes les actuacions de la nit de dimecres de Bombers de la Generalitat a la Catalunya central. La gran majoria d'incidents s'han produït a l'Anoia. A les 20.02 h, Bombers va rebre un avís per branques caigudes al carrer Estocolm amb l'avinguda Europa de Piera i 9 minuts més tard, un altre al carrer Josep Ballesteros. A les 21.52 h es va produir una situació similar al carrer Pompeu Fabra Fabra del mateix municipi.

Al Berguedà, a Puig-reig, els serveis d'emergències també van haver de retirar branques d'un arbre que ocupaven la calçada a la BV-4131.

El temporal també va afectar cablejat elèctric. En el cas del carrer Jaume Boloix i Canela d'Igualada, un cable que va incendiar-se al número 26 va deixar temporalment habitatges sense llum. Un altre va espurnejar a la Pobla de Claramunt entorn 2/4 d'11, al carrer Sant Procopi, però quan els efectius van arribar-hi, ja havia deixat de fer-ho. Per tant, en aquesta ocasió només va caldre revisió de la companyia elèctrica encarregada del subministrament.