Agents de la Policia Local de Manresa van detenir diumenge al migdia una dona a qui se la investiga pel presumpte delicte de robatori amb violència al supermercat Llobet 1923, situat a Crist Rei.

A 2/4 de 2 del migdia, una patrulla que efectuava una estàtica preventiva a Crist Rei, va apreciar rebombori a la porta de l’establiment, motiu pel qual s’hi van acostar. Allà van trobar un home estirat al terra i diverses persones que assenyalaven una dona com a responsable dels fets. Diversos testimonis van relatar que la dona hauria intentar marxar sense pagar i que l’home, que era el propietari del local, va intentar aturar-la anant a parar a terra en el forcejament. Després de la caiguda es va requerir una ambulància del SEM, que va practicar les primeres cures a la víctima, que no va voler ser traslladada.

La dona de 47 anys, veïna de Tarragona i amb diversos antecedents per delictes contra el patrimoni, va ser detinguda després i se li van trobar a la bossa diversos articles pel valor de 97 euros presumptament sostrets de la botiga.

En el moment que la dona va utilitzar violència sobre l’home, el que hauria estat un furt es converteix en un delicte de robatori amb violència. Així va passar de ser un delicte lleu que no hauria implicat ni detenció, a un delicte greu.