Cas Obert - Regió7

Cas Obert - Regió7

Un incendi afecta dos edificis del nucli antic de Sant Llorenç de Morunys

El foc, que ha començat a uns baixos del carrer de la Unió, ha causat que caigués la coberta d'una de les dues cases

L'incendi a un edifici del nucli antic de Sant Llorenç de Morunys Jaume Casals

Un incendi ha afectat aquest migdia dos edificis del centre de Sant Llorenç de Morunys. El foc ha afectat dos edificis que estan separats per una paret mitjanera al nucli antic del municipi. A un, fins i tot, li ha caigut la coberta, segons han apuntat els Bombers.

L'incendi s'hauria originat perquè la xemeneia del restaurant Malagana, situat als baixos de l'edifici més afectat, s'ha encès. El foc llavors ha afectat la teulada i la part superior de l'edifici, on hi havia bombones de gas que han explotat. Això ha fet que la coberta d'aquest edifici caigués i que la de l'edifici del costat hagi quedat afectada. L'alcalde de Sant Llorenç de Morunys, Francesc Riu, ha explicat a Regió7 que en cap dels dos edificis hi havia ningú i que els pisos estaven buits perquè són de segona residència. Tant els Bombers com el tècnic municipal han descartat un risc de caiguda de l'edifici més afectat.

L'avís s'ha enviat a les 13.39 h informant que un incendi afectava el restaurant d'uns baixos del carrer de la Unió. El foc s'ha estès fins a la part superior de l'edifici afectant també el del costat. Tot i que el foc ha quedat extingit a les 15.39 h, la coberta d'un dels edificis ha caigut a causa de l'incendi. Per aquest motiu els Bombers han activat el Grup d'Estructures Col·lapsades (GREC) per treballar al lloc dels fets.

Dues persones han hagut de ser ateses pel Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) però han estat donades d'alta al mateix lloc dels fets.

Compartir l'article

stats