Els Mossos d'Esquadra van detenir el 8 de setembre un home a Manresa com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força i un delicte lleu d'estafa bancària.

Els fets es remunten al passat 27 d'agost, pels volts de les tres de la matinada, quan un ciutadà es va despertar pel so d'una notificació del seu telèfon mòbil. Li acabaven d'arribar dos càrrecs fraudulents per valor de més de 800 euros.

Cap a dos quarts de cinc, li va arribar una nova notificació d'un càrrec de 20 euros d'una benzinera de Manresa. Just en aquest moment es va adonar que tenia la finestra del menjador forçada i li havien entrat a robar mentre dormia. El lladre li havia sostret dos moneders i, en un d'ells, hi havia la targeta amb la quals feien les compres fraudulentes.

Arran dels fets els Mossos van iniciar una investigació que va permetre identificar i detenir l'autor des fets el passat 8 de setembre a Manresa. El detingut, amb antecedents per fets similars, va passar el 9 de setembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa i en va decretar el seu ingrés a presó.

El detingut és el mateix que havia protagonitzat una baralla a la Granja Rosa, al carrer Barcelona de Manresa, el passat 27 de juliol. Justament dos dies després de la baralla, els dos individus van ser detinguts per robatori al carrer de la Llibertat de Manresa. Després de ser detingut un altre cop, finalment un d'ells ha ingressat a presó.