Cas Obert - Regió7

Cas Obert - Regió7

La víctima del bingo de Tortosa estava a punt d'anar a treballar a Berga

La dona, de 50 anys, va rebre un tret al cap i va morir a l'hospital

Entrada principal del bingo de la plaça Corona d'Aragó de Tortosa on es va produir l'atracament mortal ACN/Anna Ferràs

A Olea López del Castillo, la dona morta durant l'atracament d'un bingo de Tortosa, li quedaven pocs dies per marxar a treballar en una sala de jocs de Berga, segons expliquen els periodistes Mayka Navarro i Esteve Giralt, de La Vanguardia.

La víctima, de 50 anys, era nascuda a Badalona. Actualment, però, residia a Tortosa, on exercia d'encarregada provisional de l'establiment on dilluns a la matinada, hi van entrar tres encaputxats. Un tret al cap va acabar amb la seva vida.

El pas de López del Castillo per les Terres de l'Ebre havia de ser breu, només per uns dies. El seu germà ha afirmat a La Vanguardia que estava a punt de traslladar-se a Berga perquè "li encantava la naturalesa i la muntanya". Anteriorment, havia treballat a un bingo de la Vall d'Aran on va deixar bon record. Persones amb qui van coincidir allà la descriuen com una dona amable i empàtica.

Un tret a boca de canó

Els fets van tenir lloc al Bingo Vali de Tortosa. Quan els atracadors van accedir al local de jocs a l'interior només hi quedaven un client i la responsable, Olea López del Castillo. Els assaltants eren tres i van accedir a l'establiment vestits de negre i encaputxats. Quan van arribar van ferir l'home i al marxar, just després que la víctima mortal activés l'alarma, li haurien disparat a boca de canó.

Tots dos van ser traslladades amb vida a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. La treballadora, però, va morir unes hores després al centre hospitalari mentre que l'home, ferit a l'espatlla, va quedar ingressat a la Unitat de Cures Intensives i no es temia per la seva vida.

Actualment hi ha dos detinguts relacionats amb els fets, una dona i un menor, i s'està buscant una tercera persona. La jutgessa que investiga l'assalt ha decretat aquest dijous presó provisional comunicada i sense fiança per a la dona i dimarts, un jutge de menors de Tarragona va ordenar l'internament en un centre del menor. Els cossos i forces de seguretat segueixen buscant un tercer home que hauria participat també en l'assalt i hauria fugit, possiblement a França. Tres persones més van ser detingudes en un primer moment però van quedar de seguida en llibertat.

Compartir l'article

stats