Una dona va denunciar la seva exparella el 7 de setembre passat per presumptament maltractar durant tres dies seguits el fill de 8 anys que els dos veïns de Ventanielles (Oviedo) tenen en comú durant l'última estada del menor a casa del pare. Segons el testimoni del nen, l'acusat el va obligar a menjar la femta perquè s'havia fet caca mentre la seva parella actual gravava l'escena amb el mòbil i l'amenaçava de difondre el vídeo entre els seus companys d'escola.

La denunciant va declarar estar sorpresa pel que havia passat. El dia 6 de setembre el seu excunyat, amb qui té bona relació, li va entregar el nen cap a les 4 de la tarda tot i que habitualment el sol recollir a les 8. Quan va veure el nen, el petit tenia marques d'una mà a la cara, al llavi superior hi tenia una ferida, patia un hematoma al coll i unes ungles marcades al centre de la barbeta i a la part posterior del coll.

Prèviament, el pare va telefonar visiblement enfadat a la mare per dir-li que el menor s'estava portant malament i s'estava autolesionant, a més d'assenyalar que s'havia fet caca a sobre. Va ser llavors quan l'oncle del nen, que es va encarregar de netejar-lo, va quedar amb la mare i el va lliurar com solen fer habitualment.

En recollir el menor, la dona va observar que tenia diverses ferides i els ulls plorosos i va ser quan el nen li va explicar que tant el seu pare com la seva parella durant tres dies l'havien maltractat i l'havien obligat a empassar-se els seus excrements perquè aprengués a no fer-s'ho a sobre.

Els fets estan sent investigats i l'advocat de la denunciant ha sol·licitat que se suspenguin les visites al pare, encara que el menor no l'ha tornat a veure des de després dels fets. El progenitor haurà de declarar al jutjat la setmana que ve per explicar la seva versió dels fets.