Els Mossos d'Esquadra van detenir dimecres un home de 32 anys com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació a un jove a Manresa.

 El passat 26 d'agost, pels volts de les dues de la matinada, un noi anava caminant pel carrer Súria de Manresa quan un home, que circulava amb patinet elèctric, el va interceptar i li va demanar diners. Quan el jove li va dir que no li donaria diners, l'home el va amenaçar amb un ganivet i li va sostreure el telèfon mòbil. Arran dels fets els mossos van iniciar una investigació que va permetre identificar l'autor del robatori. Es tractava d'un home amb diversos antecedents per robatoris, fet que va fer sospitar als agents la procedència del patinet elèctric amb el qual circulava.

Després de diverses gestions, els investigadors van esbrinar que el lladre havia sostret el patinet el passat 25 d'agost al passeig de Sant Antoni de Barcelona i, l'endemà, l'havia utilitzat per cometre el robatori violent a Manresa. El passat dimecres, 21 de setembre, els mossos van localitzar i detenir a Manresa el presumpte autor dels fets. També van recuperar el patinet elèctric.

Per altra banda, s'ha informat a la unitat d'investigació de Sants-Montjuic de la recuperació del patinet perquè sigui retornat al seu propietari així com la identificació del detingut perquè sigui denunciat pel furt.

El detingut va passar ahir a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.