Cas Obert - Regió7

Cas Obert - Regió7

Una conductora quintuplica la taxa d'alcohol i xoca contra un taxi ocupat per cinc persones a Manresa

L'accident s'ha saldat amb cinc ferits · Els fets han tingut lloc aquesta matinada a l'altura del Parc de l'Agulla

Imatge d'arxiu d'un taxi

Una conductora que gairebé quintuplicava la taxa d'alcohol permesa ha xocat aquesta matinada contra un taxi que transportava cinc persones a Manresa. L'accident ha tingut lloc a 3/4 de quatre de la matinada a l'enllaç de la carretera BV4501 amb la C-55, a l'altura del Parc de l'Agulla. Segons han informat fonts de la Policia Local, tres persones han resultat ferides de caràcter menys greu a causa del xoc.

En total, set persones s'han vist implicats en l'accident. Al taxi hi viatjaven quatre passatgers amb edats compreses entre els 18 i 21 anys i el taxista, veí de Manresa de 63 anys. El conductor del taxi i dues passatgeres, veïnes de Linyola de 20 i 21 anys respectivament, han resultat ferits de caràcter menys greu. En un primer moment el servei d'emergències ha atès els ferits al lloc dels fets. Després, el SEM els ha traslladat a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.

Agents de la policia que s'han desplaçat fins al lloc dels fets han comprovat que la conductora de l'altre turisme, una veïna de 21 anys de Sant Vicenç de Castellet, conduïa sota els efectes de l'alcohol. Durant les proves reglamentàries, la jove gairebé ha quintuplicat la taxa d'alcohol permesa, després de marcar 1,15mg/l d'alcohol en aire aspirat en el primer test, i 1,03 mg/l en el segon.

El cos policial ha instruït diligències policials contra la persona conductora del vehicle com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit, per conduir amb una taxa d'alcoholèmia superior a la permesa.

Compartir l'article

stats