Cas Obert - Regió7

Cas Obert - Regió7

L'esfondrament d'un sostre a Manresa obliga a desallotjar un edifici i deixa una dona ferida lleu

L'incident s'ha produït aquest vespre a la sabateria Oliva, a la plaça Anselm Clavé, quan una part de la coberta ha cedit

Els cossos de seguretat a la sabateria Oliva, on s'ha produït el despreniment d'una part del sostre OSCAR BAYONA

Una part del sostre de la sabateria Oliva, situada a la plaça Anselm Clavé de Manresa, s'ha esfondrat aquest vespre i ha deixat una dona ferida lleu, que ha estat atesa pels serveis d'emergències. L’incident, que s'ha produït prop de les vuit del vespre, ha obligat a desallotjar l'edifici. Un cop l'arquitecte municipal ha valorat l'estabilitat de l'immoble, els veïns han pogut tornar a casa.

El propietari de la botiga, Jordi Sampons, ha explicat a aquest diari que el despreniment s'ha produït de forma inesperada, «però afortunadament només ha estat un ensurt». També ha destacat que la part que ha cedit és una de les voltes que conformen la coberta de l'establiment.

El despreniment ha generat força expectació al voltant de la plaça, que s'ha acordonat per tal de facilitar els treballs dels cossos de seguretat. S'hi han desplaçat dotacions de Bombers, Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Manresa.

A les

Compartir l'article

stats