Els Mossos d’Esquadra van detenir la setmana passada a Igualada un lladre de 33 anys i reincident acusat d'intimidar i robar un anell a una persona gran.

Els fets imputats a l'arrestat van tenir lloc el 19 de setembre pels volts de les 4 de la tarda, al carrer Sant Josep de la capital de l'Anoia. L'home es va apropar a una persona de 86 anys que estava caminant, i li va demanar diners. Quan la víctima li va donar un euro i li va dir que no portava res més, el lladre li va remenar les butxaques i seguidament li va agafar la mà per estirar-li l’anell que portava.

Arran d’aquests fets els mossos van iniciar una investigació i el 22 de setembre van localitzar i detenir el presumpte autor del robatori. També van recuperar l’anell de la víctima. Es dona la circumstància que l’investigat també va ser detingut el dia 19 de setembre per un delicte de robatori amb violència i dos delictes de robatori i furt d’ús de vehicle.

El detingut, que té nombrosos antecedents, va passar el dia 23 a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Igualada, el qual ha decretat el seu ingrés a presó.