Els Mossos d’Esquadra van detenir divendres, tres homes de 64, 26 i 22 anys, com a presumptes autors d’un delicte de furt.

Els fets van succeir divendres passat, pels volts de la 1 del migdia, en el pàrquing d’un supermercat de Solsona. Una dona estava a l’interior del seu vehicle quan va sentir que picaven el vidre del cotxe. La senyora va baixar i va veure un home a la part posterior del vehicle que senyalava el terra, amb l’excusa que li havia caigut algun objecte.

Tot seguit, un noi va obrir la porta de l’acompanyant i va sostreure la bossa de mà de la víctima. Ràpidament, el noi va fugir del lloc juntament amb l’home que l’havia avisat.

Els mossos van iniciar recerca dels autors i, poc després, en un control policial a la carretera C-55 van aturar un vehicle amb tres ocupants a l’interior que coincidien amb la descripció dels lladres.

Els agents van escorcollar el vehicle i van localitzar, entre altres objectes, els diners que havien sostret a la víctima.

Davant d’això, els mossos van traslladar els tres homes a la comissaria i, després de diverses comprovacions, els van detenir per la seva presumpte relació amb el furt.

El detinguts van quedar en llibertat després de declarar a comissaria, amb l’obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan se’ls requereixi.