A la matinada d’aquest dijous, una llanxa pneumàtica on viatjaven cinc persones ha xocat contra les roques a Punta Gavina, a Formentera, i ha mort un dels seus ocupants. Segons la informació facilitada pel 061, el mort era un home de 35 anys que patia una parada cardiorespiratòria quan ha sigut rescatat. Malgrat les maniobres de reanimació dels serveis d’emergències, ha traspassat.

Entorn de les 3.45 hores el 061 ha rebut l’avís. Quinze minuts després els cinc ocupants estaven localitzats i els bombers els han rescatat de l’aigua. A més del mort, hi ha una altra víctima, de 50 anys, que ha patit un traumatisme greu a una cama i ha hagut de ser evacuat en helicòpter a l’Hospital Can Misses. Els altres tres ferits presenten policontusions lleus, segons han confirmat des del 061, i han sigut traslladats a l’Hospital de Formentera.

Tot i que es desconeixen les causes de l’accident, des de l’oficina de comunicació de la Guàrdia Civil han informat que de moment descarten que es tracti tant de tràfic de drogues com d’immigració.