Col·lapse a l'A-2, a Martorell, pel xoc de dos camions aquest divendres al voltant de les 12.30 hores en sentit Barcelona. Un dels vehicles implicats, que transportava cotxes, ha bolcat i ha quedat entravessat, fet que ha obligat a tallar la carretera que va cap a la capital catalana. Aquest migdia han començat les tasques de retirada del camió bolcat i, a les 16:15 hores, Trànsit ha anunciat la reobertura de dos carrils.

Fins a 6 quilòmetres de retencions

El pic de retencions s'ha produït a les 14 hores amb més de 5 quilòmetres en sentit Barcelona i 6 en sentit Lleida. A la mateixa hora les cues han arribat fins a la C-55 entre Olesa de Montserrat i Abrera, amb més de 5 quilòmetres, i a l'enllaç amb l'AP-7, amb 4 quilòmetres. Ara per ara encara hi ha retencions a l'A-2 des d'Esparreguera, a l'enllaç amb l'AP-7 i a la C-55 entre Olesa i Abrera.

Segons Trànsit, un dels implicats hauria resultat il·lès i de l'altre se'n desconeix l'estat.

Matí d'accidents a l'A-2

També a Martorell, en aquest cas al punt quilomètric 586 de l'A-2 un motorista ha patit un accident, segons han explicat fonts dels Bombers de la Generalitat. El motorista, amb pronòstic reservat, ha estat traslladat amb una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), a l’hospital de Martorell.

Durant aquest matí s'han produït dos accidents més a l'A-2. En el primer cas s'ha incendiat un camió i en el segon vehicle ha xocat contra la mitjana.