Cas Obert - Regió7

Cas Obert - Regió7

Un home resulta ferit greu després d'un accident amb el seu camió a l'Espunyola

L'home havia patit una caiguda prèvia treballant i quan ha intentat posar-se al volant del vehicle no s'ha trobat bé i ha patit la col·lisió

Imatge d'arxiu d'un helicòpter del SEM Eloi Tost

Un home ha resultat ferit greu després de tenir un accident quan conduïa el seu camió a l'Espunyola. Abans d'això, l'home ja havia patit una caiguda mentre treballava. Segons explica el cos de Bombers de la Generalitat, l'home primer hauria caigut d'una sitja mentre treballava, sense que hagi transcendit on ho feia. Després d'aquesta caiguda, l'home ha intentat posar-se al volant del vehicle però no s'ha trobat bé i ha acabat patint un accident amb el camió que conduïa.

Els fets han tingut lloc al voltant de les 2 del migdia a la casa rural Salt del Colom, al terme de l'Espunyola i a tocar de la carretera C-26. Arrel dels dos accidents que ha patit, l'home ha resultat ferit greu. Les dues dotacions de Bombers que s'han traslladat al lloc dels fets l'han immobilitzat per treure'l de la cabina del vehicle amb seguretat i que pogués rebre l'atenció mèdica necessària un cop fora del camió. Per la seva banda, el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) ha activat dues dotacions terrestres i un helicòpter medicalitzat. L'home ha estat traslladat a l'hospital Parc Taulí de Sabadell amb diagnòstic greu.

Compartir l'article

stats