Dues persones van morir ahir a la nit en un xoc frontal a l’N-260 a Avinyonet de Puigventós (Girona). Un dels conductors va fugir del lloc dels fets i avui ha estat detingut. La policia l'ha localitzat aquest matí pels voltants de la benzinera que hi ha a la rotonda de l'N-260, a poca distància del punt del sinistre. Es tracta d'un home holandès de 41 anys, a qui s'acusa d'un delicte contra la seguretat viària i d'un altre d'abandonament del lloc de l'accident.

El xoc va consistir en una col·lisió de dos cotxes i els morts són el conductor i la copilot d'un dels vehicles implicats. Es tracta de dos veïns de Figueres: un home de 54 anys i una dona de 63.L'accident de trànsit va tenir lloc poc després de dos quarts de deu del matí a la carretera N-260 a l’altura del quilòmetre 41,5 a Avinyonet de Puigventós. Per causes que encara investiguen els Mossos de Trànsit, es va produir una col·lisió frontal entre dos cotxes.

Arran de la incidència, es van activar 5 patrulles dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions dels Bombers, que van haver d'executar tasques d’excarceració de les víctimes, i 5 unitats del SEM, que va activar l’equip de suport psicològic.Pel que fa a l’afectació viària, segons informa el Servei Català de Trànsit, es va tallar la via en tots dos sentits de la marxa i la circulació es va normalitzar passada la una de la matinada.