Tres persones van morir ahir a la tarda en un accident a la C-35 a Llinars del Vallès (Vallès Oriental) en sentit Granollers.

Per causes que encara s'estan investigant, es va produir una col·lisió frontal entre un turisme i un tot terreny. A conseqüència de l'accident, van morir la conductora i una passatgera posterior del turisme. Es tracta de L.P.A i C.P.A., dues dones de 55 i 56 anys, veïnes de Barcelona. Una altra passatgera posterior del turisme va ser traslladada en estat crític a l'hospital de la Vall d'Hebron, on posteriorment ha mort. Es tracta de C.A.S., una dona de 84 anys i veïna també de Barcelona. El quart ocupant del turisme va resultar ferit menys greu i va ser traslladat a l'hospital de Granollers. Els dos ocupants del tot terreny van resultar ferits menys greus i traslladats a l'hospital de Granollers.

Arran de la incidència es van activar sis patrulles dels Mossos d'Esquadra, cinc dotacions de Bombers de la Generalitat, cinc unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que van activar també el servei de suport psicològic, i una patrulla de la Policia Local de Llinars del Vallès.

La via es va tallar en els dos sentits i la circulació es va normalitzar finalment a les 21.20 h.