Aquest cap de setmana s'han registrat quatre accidents a Manresa, dos dels quals van tenir-hi conductors ebris implicats. Per una banda, la Policia Local de Manresa ha obert diligències per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit a un ciutadà de 29 anys que va xocar contra dos vehicles més. La topada, que va ser per encalç, va produir-se al carrer Sallent de Manresa a les 19.11 h d'aquest dissabte i hi van haver-hi 3 vehicles i 6 persones implicades. Va ser després del xoc, quan la policia va dur a terme les proves reglamentàries d'alcoholèmia als tres conductors. El jove de 29 anys, que va sortir il·lès de l'accident, va donar 0,89 mg/l en aire espirat en la segona prova. Pel que fa als altres dos conductors, un d'ells va resultat ferit lleu i l'altre, il·lès.

Per l'altra banda, un turisme conduit per un jove de 26 anys va sortir-se de la via a la plaça Bages. L'únic implicat en aquest incident ha resultat il·lès, però un cop fetes les proves d'alcoholèmia i estupefaents va registrar una taxa de 0,74 mg/l en aire espirat. En aquest cas, també s'han instruït diligències policials contra el conductor per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit.

A més a més, va haver-hi dos més, encara que en aquests no va haver-hi cap positiu per alcohol. El primer va produir-se a la plaça Prat de la Riba de Manresa aquest diumenge a les 12.12 h, segons la Policia Local. Llavors, un cotxe i una bicicleta que circulaven en el mateix sentit van xocar. L'impacte va provocar ferides lleus al ciclista.

Per acabar, un jove de 19 anys va caure de la motocicleta dissabte al migdia a la avinguda Bases de Manresa i va resultar-ne ferida lleu.