Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimarts quatre homes, d'entre 23 i 59 anys, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública, defraudació de fluid elèctric i pertinença a grup criminal. Els arrestats tenien naus a Piera i Masquefa.

El passat mes de juliol els mossos van iniciar una investigació després de tenir coneixement de la possible existència d'una plantació de marihuana en una nau de la comarca de l'Anoia. Durant la investigació els agents van constatar que a la nau hi havia una plantació i també van esbrinar que els responsables tenien plantacions a altres poblacions.

El passat dia 22 es va dur a terme un dispositiu policial amb tres entrades i escorcolls simultanis a Piera, Masquefa i Sentmenat (Vallès Occidental). Es van detenir quatre persones i es van intervenir un total de 1.013 plantes de marihuana, cabdells i estris per a gestionar plantacions indoor com làmpades, bàscules, envasadores, ventiladors i extractors.

En una de les entrades també es va localitzar un garatge que els detinguts utilitzaven de taller mecànic per tal de preparar els vehicles amb amagatalls de doble fons, i així poder transportar la marihuana. Els detinguts passaran les properes hores a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Igualada.