La persona morta a l'accident de Cardona és una dona de 57 anys veïna de Barcelona

El sinistre va passar aquest dissabte a la tarda a la C-55, a Cardona, i la carretera es va tallar en els dos senits més de dues hores

Camió de Bombers de la Generalitat

Camió de Bombers de la Generalitat / ARXIU

Redacció

Una dona de 57 anys veïna de Barcelona és la conductora morta en l'accident que hi va haver aquest dissabte a la tarda a la carretera C-55, al terme municipal de Cardona.

Quatre persones més van quedar ferides de diversa consideració. Dues d'elles menys greus i dues de lleus. Totes van ser traslladades i ateses a l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa.

El sinistre va passar poc abans de les 7 de la tarda. S'hi van veure implicats quatre vehicles. Tres turismes i una furgoneta, que van topar per causes que es desconeixen i que s'investiguen. La persona morta conduïa un dels vehicles, segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

L'accident va obligar a tallar la carretera en els dos sentits de la marxa durant més de dues hores. S'ha produït al quilòmetre 57,8 de l'esmentada C-55. Poc després de les 9 del vespre ja es va començar a donar pas alternatiu.

Els Mossos van rebre l'avís a les 18.54, i van activar tres patrulles. Bombers hi ha van enviar cinc dotacions i el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) va mobilitzar diverses unitats. També hi van intervenir efectius de la Policia Local de Cardona.

Es tracta del primer accident mortal del Pont de la Puríssima. Amb aquesta víctima, són 150 les persones que han mort en accidents de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya