Mor un jugador de futbol de 13 anys en un partit a Màlaga

El menor, del CD Puerto Malagueño de tercera andalusa infantil, va caure desplomat a terra i va morir

Marvellous Onanefe Johnson en una imatge d'arxiu

Marvellous Onanefe Johnson en una imatge d'arxiu / CD Puerto Malagueño Ciudad Jardín G.I.

Redacció

Tragèdia durant un partit de futbol a Màlaga. El futbolista de 13 anys, Marvellous Onanefe Johnson, ha mort aquest diumenge enmig d'un duel de la tercera divisió andalusa infantil. El menor va caure desplomat sobre la gespa i va començar a patir convulsions. Fonts del Servei d’Emergències 112 assenyalen que van rebre la trucada d'emergència al voltant de les nou de la nit.

El menor jugava com a davanter al CD Puerto Malagueño i estava participant en un partit contra la UD Los Prados. De moment es desconeix el motiu de la defunció a falta de conèixer els resultats de l’autòpsia. El club ha decretat una setmana de dol.

El seu germà ho va veure

En Marvellous compartia equip amb el seu germà Nobel, un any més petit, que va presenciar la tragèdia.

«Ahir va ser un dia dur per al CD Puerto Malagueño Ciudad Jardín GI. Al partit disputat de la 3a andalusa infantil contra la UD Los Prados, a falta de 5 minuts perquè acabés, va passar una cosa inesperada per a tothom: el nostre jugador Marvellous Onanefe Johnson, de 13 anys, va caure desplomat al terreny de joc. Després d’uns moments d’incertesa de tots els assistents al partit i del personal del club i després de l’intent de reanimació de la policia local i del 061, el nostre jugador no va poder ser reanimat.

Des del CD Puerto Malagueño, donem el nostre més sincer condol als pares i familiars després del tràgic desenllaç. Són moments molt durs per al nostre club; mai havíem viscut una cosa semblant. Ha marxat un àngel cap al cel. La vida és molt injusta. Siguis on siguis, Marvellous, et tindrem tots al nostre cor. DEP».