Va aterrar a Canàries i mai més se n'ha sabut res: L'estranya desaparició de Natalia Hernández

Els seus familiars i amics asseguren que els dies abans de desaparèixer "estava una mica nerviosa"

Natalia Hernández

Natalia Hernández / Cas obert

C.A.C.

Els cossos de seguretat busquen Natalia Hernández. L'última vegada se la va veure va ser a l'aeroport de La Palma el 24 d'octubre passat. Divuit dies després es va denunciar la seva desaparició i després de dos mesos segueix sense saber-se on és.

Hernández viatjava fins a la Palma per treballar en un hotel de Fuencaliente, i tot i que va arribar a aterrar a la Isla Bonita, mai va recollir la seva maleta, segons apunten des d'Antena 3.

Des d'Atresmedia han contactat amb Ana, una amiga seva que no entén què ha pogut passar. "Això no és gens propi d'ella. El que sospito és que ha passat alguna cosa i l'han portat a algun lloc", assenyala. A més, no sabia que tenia previst viatjar a la Palma i afirma que va ser una decisió d'últim moment.

Els seus familiars i amics es plantegen que potser va conèixer algú a l'avió i que aquest la convencés d'anar amb ella. "És molt difícil, cadascú pot tenir les seves hipòtesis i tampoc es pot implicar a ningú", manté l'amiga.

"Havia passat per una ruptura sentimental i estava una mica perduda", explica. Creu que alguna cosa va passar a les últimes setmanes que la va fer canviar de rumb.

La Policia assegura que va arribar a l'aeroport de La Palma, però el que va passar allà és tot un misteri. L'últim que saben és que la jove va viatjar sense telèfon, la qual cosa fa que la situació sigui encara més complicada i difícil de poder-la localitzar.