Un accident talla la C-16 a Berga i deixa set ferits

Durant la tarda s'han arribat a generar 10 quilòmetres de cua en sentit nord i 7 sen sentit sud

Un dels cotxes bolcats a la C-16 aquest divendres

Un dels cotxes bolcats a la C-16 aquest divendres / Servei Català de Trànsit

Andrea Izquierdo

Andrea Izquierdo

Un accident entre quatre vehicles ha obligat a tallar la C-16 a Berga aquest divendres a la tarda entre les 13.56 h i les 18.42 h, provocant retencions en ambdós sentits. L'incident, que ha deixat set ferits, s'ha produït abans de les 14 h. Les cues s'han enfilat fins als 10 quilòmetres en sentit Puigcerdà i 7 en sentit Barcelona durant la tarda.

El Servei Català de Trànsit ha explicat que dos dels vehicles implicats han bolcat. Pel que fa a les afectacions de trànsit, arran de l'accident s'han habilitat desviaments per l'interior de Berga. Així, en sentit sud la carretera ha quedat tallada i en sentit nord s'ha obert un carril al voltant de les 4 de la tarda. No ha estat fins passades 2/4 de 7 de la tarda que s'ha obert el trànsit completament i s'ha anat recuperant la circulació.

Segons el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que hi ha destinat 4 dotacions, l'accident ha deixat set ferits, un menys greu i sis lleus. Quatre han estat traslladades a l'Hospital de Berga i 3, entre els que es troba la persona amb diagnòstic menys greu, a l'Hospital de Manresa. Els Bombers hi han treballat amb cinc dotacions