0,82 mg/l en aire aspirat

Un jugador del Baxi xoca mentre conduïa begut per Manresa

La Policia Local ha obert diligències per un delicte contra la seguretat del trànsit perquè va donar positiu penal en el control · El club emprendrà mesures disciplinàries contra l'esportista

El tècnic del Baxi, Pedro Martínez, amb alguns dels jugadors de la plantilla

El tècnic del Baxi, Pedro Martínez, amb alguns dels jugadors de la plantilla / Arxiu

Arnau Valverde

Arnau Valverde

Un jugador del Baxi Manresa va tenir un accident de cotxe al carrer Sallent de Manresa el matí de l’1 de gener. L'accident va tenir lloc a les 8.30 h a l'altura del número 47 d'aquest carrer. Segons ha pogut saber Regió7, el jugador implicat en l'accident és Babatunde Olumuyiwa, de 30 anys.  El club ha anunciat aquest dimarts que emprendrà mesures disciplinàries contra el jugador. Posteriorment, el pivot s'ha disculpat a través de les xarxes socials i ha manifestat la seva voluntat de "compensar el que ha passat jugant a bàsquet".

Tal com apunta la Policia Local de Manresa, el cotxe del Baxi Manresa va xocar amb un turisme i una autocaravana que estaven estacionats a la zona. El jugador, que va ser l'única persona implicada en l'accident, va resultar il·lès. La Policia Local va efectuar la prova d'alcoholèmia, que va tenir un resultat de 0,82 mg/l en aire aspirat. Aquest resultat implica un positiu penal i la Policia ja ha obert diligències contra la persona implicada per un delicte contra la seguretat del trànsit. 

El cotxe que conduïa Olumuyiwa quan va tenir l'accident

El cotxe que conduïa Olumuyiwa quan va tenir l'accident / Arxiu Particular

Arran de l'accident, el cotxe va rebre un fort impacte a la part frontal esquerra, mentre que l'altre turisme implicat també va quedar afectat a la part frontal. El club va confirmar a aquest diari que la persona implicada forma part de la plantilla del primer equip i que no va prendre mal ningú, tot i que no va voler donar més detalls sobre l'accident, ni va voler confirmar la identitat del denunciat.

Subscriu-te per seguir llegint