Matí complicat a la C-55: un accident i una avaria tallen la via en els dos sentits de la marxa

El xoc entre dos vehicles ha congestionat la carretera en sentit nord a primera hora · A les 10:40 hores, l'avaria d'un camió ha complicat la circulació en sentit sud

Cues a la C-55 a causa de l'avaria d'un camió

Cues a la C-55 a causa de l'avaria d'un camió / Trànsit

Alba Díaz

Alba Díaz

Circulació complicada aquest dilluns al matí a la C-55. Un accident entre un cotxe i un camió entre Sant Vicenç de Castellet i Castellgalí ha obligat a tallar la via en sentit nord a primera hora del matí. El xoc entre els dos vehicles ha tingut lloc a les 9:05 hores al quilòmetre 21. En conseqüència, s'han registrat cues en sentit nord de la marxa, en direcció Manresa. Segons ha informat el servei de Trànsit, cap persona ha resultat ferida a causa dels fets.

El vehicle accidentat aquest dilluns al matí a la C-55

El vehicle accidentat aquest dilluns al matí a la C-55 / Arxiu particular

Cues durant més de 2 hores per l'avaria d'un camió

La via ha patit una segona incidència a les 10:40 hores del matí. En aquest cas, un camió s'ha avariat al punt quilomètric 28 en sentit sud. Tres dotacions de Bombers i una grua de gran tonatge han treballat en les tasques de retirada del vehicle. En conseqüència, durant més de dues hores s'han registrat cues de dos quilòmetres en direcció Abrera i s'han fet desviaments per la C-16. La circulació ha quedat normalitzada a 1/4 d'1 del migdia.