Dues persones ateses per inhalació de fum en l'incendi del restaurant La Masia de Canet de Fals

El foc ha afectat la cuina i ha estat causat per una fregidora · En el moment dels fets només hi havia cinc persones al bar de l'establiment

Interior de la cuina de La Masia de Canet de Fals després de l'incendi

Interior de la cuina de La Masia de Canet de Fals després de l'incendi / Arxiu particular

Alba Díaz

Alba Díaz

Set dotacions dels Bombers han treballat aquest diumenge al matí en un incendi al restaurant La Masia de Canet de Fals. El foc, segons fonts dels Bombers, s'ha declarat al voltant de 2/4 de nou del matí a la cuina del restaurant, situat a l'avinguda d'Otger Cataló de Fonollosa.

Incendi al restaurant La Masia de Canet de Fals

Incendi al restaurant La Masia de Canet de Fals / Oscar Bayona

Una fregidora, l'origen del foc

El foc s'ha confinat a la cuina de l'establiment i s'hauria originat per l'incendi d'una fregidora. En declaracions a Regió7, el propietari del local, Pablo Delgado, ha explicat que l'incendi s'ha produït mitja hora després de començar la jornada laboral. En el moment del fets, només hi havia unes cinc persones al bar de l'establiment, tot i que s'esperava l'arribada d'un grup de 20 ciclistes per esmorzar i una festa d'aniversari per dinar.

Els propietaris, afectats per inhalació de fum

"Érem al bar quan hem sentit cops forts a la cuina. Quan hem pujat, ja era massa tard" relata Delgado. Quan s'ha adonat que la cuina cremava, el restaurador ha intentat entrar a l'habitació amb un extintor per sufocar les flames, però "ha estat impossible fer res". A causa del foc i de la fumera, Delgado i la seva dona han estat traslladats a l'hospital Sant Joan de Déu per inhalació de fum.

Interior de la cuina de La Masia de Canet de Fals després de l'incendi

Interior de la cuina de La Masia de Canet de Fals després de l'incendi / Pablo Delgado

Durant les tasques d'extinció, els bombers han tallat el trànsit de l'avinguda d'Otger Cataló. També s'ha tallat l'electricitat de tota la masia, fet que ha obligat a evacuar els propietaris de l'establiment, que passaran els pròxims dies a casa d'un familiar. El foc ha estat totalment extingit a 3/4 de deu del matí. Delgado ha afegit que el local romandrà tancat fins a nou avís mentre es duen a terme les avaluacions pertinents.

Subscriu-te per seguir llegint