Demanen 10 anys de presó per a un bagenc per apunyalar un altre home a la cara

La fiscalia l'acusa d'un delicte de lesions ja que va deixar l'ull esquerra de la víctima afectat amb una important pèrdua de visió

Façana de l'Audiència Provincial de Barcelona

Façana de l'Audiència Provincial de Barcelona / EP

Arnau Valverde

Arnau Valverde

La fiscalia demana 10 anys de presó per a un bagenc acusat d'haver apunyalat un home a la cara, causant-li una important pèrdua de la vista a l'ull esquerra.

Els fets van tenir lloc el 3 de desembre del 2021 al voltant de les 3 de la tarda. Les dues persones implicades estaven al mateix habitatge i allà van iniciar una discussió. L'enfrontament verbal va passar a ser físic, i l'acusat primer va donar un cop de puny a l'ull esquerra de la víctima. Seguidament, segons apunta l'escrit de l'acusació, va agafar un ganivet de petites dimensions i li va clavar a escassos centímetres de l'ull esquerra.

Com a conseqüència d'aquests fets, la víctima va patir importants lesions a la cara i, especialment, al seu ull esquerra. Aquestes lesions van comportar una pèrdua de visió a l'ull afectat així com fotofobia i llagrimeig. L'acusat es troba en presó provisional des del desembre del 2021.

Per aquests fets la fiscalia acusa a l'home de ser autor d'un delicte de lesions i demana una condemna de 10 anys de presó a més d'una ordre d'allunyament respecte a la víctima. A més, reclama una indemnització a la víctima de 3.540 euros per les lesions i de més de 152.000 euros per les seqüeles relacionades amb l'agressió. El judici es celebrarà el dimarts a l'Audiència Provincial de Barcelona.