El jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Igualada ha decretat avui l'ingrés a presó d'un home i una dona, de 22 i 25 anys, que van ser detinguts per cultivar marihuana a l'interior d'una casa de la Llacuna, a l'Anoia.

Els agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria d'Igualada van detenir el passat dimecres a les dues persones com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric. La detenció és el resultat d'una investigació oberta el passat mes de novembre després de tenir coneixement de la possible existència d'una plantació de marihuana en una casa de Rofes, a la Llacuna.

Després de diverses indagacions, dimecres es va fer una entrada i perquisició a la casa. A l'interior es van trobar al voltant de 364 plantes de marihuana en diferents estats de creixement i 15 quilos de cabdells. Dins l'habitatge els mossos van localitzar una dona i un home que van quedar detinguts per la seva presumpta relació amb un delicte contra la salut pública. També se'ls va denunciar per defraudació de fluid elèctric, ja que havien manipulat el subministrament elèctric.