Demanen 12 anys de presó per a un bagenc acusat d'abusar sexualment d'una menor

L'home va contactar amb ella a través d'Instagram per mantenir relacions sexuals i en una altra ocasió va amenaçar-la amb publicar fotos i vídeos compromesos

Façana de l'Audiència Provincial de Barcelona

Façana de l'Audiència Provincial de Barcelona / Arxiu/EP

Arnau Valverde

Arnau Valverde

Un bagenc s'enfronta a una petició de condemna de 12 anys de presó per un delicte d'abús sexual a una menor de 16 anys i per un altre de proposició sexual a través d'internet.

Els fets van tenir lloc el juny del 2019. Segons apunta l'escrit de l'acusació, l'acusat va contactar amb la menor a través de l'aplicació d'Instagram i el dia 10 li va dir de quedar a una casa. Un cop allà, li va proposar mantenir relacions sexuals a la menor però ella es va negar. Finalment la víctima li va acabar practicant sexe oral a l'acusat.

Dos dies després, l'encausat va tornar a demanar insistentment a la víctima a través d'Instagram de tornar a quedar. La víctima es va negar i l'encausat, amb l'objectiu d'atemorir-la, la va amenaçar amb publicar a les xarxes fotos i vídeos compromesos.

Per aquests fets la fiscalia demana 10 anys de presó pel delicte d'abús sexual i 2 anys pel delicte de proposició sexual. A més reclama una indemnització de 15.000 euros a la víctima pels danys morals patits. El judici es celebrarà el dijous 9 de febrer a l'Audiència Provincial de Barcelona.