Els Mossos detenen tres homes després d'una persecució policial de matinada a Manresa

Els detinguts són els presumptes autors de dos robatoris amb força a una benzinera de Calaf

El cotxe dels lladres interceptat pels Mossos d'Esquadra

El cotxe dels lladres interceptat pels Mossos d'Esquadra / Mossos

Redacció

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Manresa van detenir ahir tres homes, de 55, 34 i 21 anys, després d'una persecució policial que va tenir lloc durant la matinada a la capital del Bages. Els tres homes van ser detinguts com a presumptes autors de dos robatoris a una benzinera de Calaf, entre altres delictes.

Ahir a la matinada els mossos van rebre un avís informant d'un intent de robatori en una benzinera de Calaf. Ràpidament, les patrulles de la zona ja tenien la descripció dels presumptes autors i del vehicle utilitzat en els fets.

Pels volts de les tres del matí, una dotació policial del Bages va veure el vehicle implicat a l'avinguda Països Catalans de Manresa. Quan s'hi van apropar, el conductor va accelerar la marxa i va fugir per dins de Manresa. Durant la fugida es va saltar semàfors en vermell, va anar en direcció contrària i va intentar envestir el vehicle policial fins que la patrulla el va poder interceptar a la rotonda de l'hospital de Manresa. Un cop aturat, els tres ocupants van fugir corrent en diverses direccions, però els agents els van poder interceptar i detenir.

Els tres homes van quedar detinguts per una temptativa de robatori amb força a la gasolinera i per atemptat contra els agents de l'autoritat. Al conductor també se'l va denunciar per conducció temerària i sense permís per pèrdua de vigència de punts. Posteriorment, els mossos van esbrinar que els autors també estan implicats en un altre robatori amb força comès el 29 de gener a la mateixa gasolinera. Els detinguts han passat avui a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Manresa.