Mor un bagenc de 28 anys en un xoc a la C-37, a Manresa; els Mossos apunten a un suïcidi

L'accident ha tingut lloc al viaducte que creua el bosc del Suanya a 2/4 de 9 del matí

El camió accidentat en primer pla i el cotxe conduït per la víctima al fons, darrere dels serveis d'emergència

Oscar Bayona

Un jove de 28 anys ha mort aquest matí en un accident entre un camió i un cotxe a la C-37, que connecta Manresa amb Igualada per Sant Salvador i Castellfollit. Segons informen els Mossos d'Esquadra, hi hauria indicis que es tracta d'un suïcidi. Inicialment, el Servei Català de Trànsit havia informat que la víctima era una dona, però la policia catalana ha assegurat a Regió7 que es tracta d'un baró, veí del Bages.

El sinistre mortal s'ha produït al voltant de 2/4 de 9 del matí, al viaducte que creua el bosc del Suanya (quilòmetre 91), al terme municipal de Manresa, i ha obligat a interrompre el trànsit completament en tots dos sentits de la marxa. Al voltant de 2/4 de 3 del migdia s'ha reobert la circulació de la via.

Per causes que encara s’estan investigant, i que segons les darreres informacions apunten a un suïcidi, hi ha hagut una col·lisió entre un camió i un turisme. Els Mossos indiquen que tenen indicis que demostrarien que l’home s’hauria dirigit contra el camió intencionadament A conseqüència de la topada, el conductor del cotxe ha quedat atrapat a l'interior del vehicle i els Bombers de la Generalitat l'han excarcerat ja sense vida. El SEM només ha pogut certificar la mort a l'arribada del lloc dels fets.

Arran de la incidència, s’han activat sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Durant les tasques de retirada dels vehicles accidentats, els Mossos d'Esquadra han realitzat desviaments tant en sentit nord com sud. A la via s'han arribat a acumular fins a dos quilòmetres de retencions en ambdós sentits.

Desviacions a la C-37 a causa de l'accident entre un camió i dos cotxes

Dispositiu per l'accident a la C-37 / Oscar Bayona

A través d'un comunicat, el Servei Català de Trànsit ha recordat que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.

Subscriu-te per seguir llegint