Setze ferits en un xoc entre un turisme, un camió i un autobús a la C-55, a Abrera

La carretera s'ha tallat en ambdós sentits mentre es treballava per atendre els implicats i retirar els vehicles del vial

El camió i l'autobús implicats en l'accident a la C-55, a Abrera

El camió i l'autobús implicats en l'accident a la C-55, a Abrera / Bombers Piera

Un turisme, un camió i un autobús han xocat aquest dilluns al matí a la C-55, a Abrera. La persona que conduïa el turisme hauria resultat ferida amb diagnòstic menys greu, segons el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), tot i que les primeres informacions facilitades pel Servei Català de Trànsit (SCT) deien que es tractava d'un ferit crític. En total, hi ha hagut 16 persones afectades de les quals 15 han estat ferides lleus i una menys greu. Els ferits han estat traslladats al CUAP St. Andreu, a l'hospital de Bellvitge, al de Sant Boi, al Moisès Broggi i al de Martorell.

Arran de l'accident, el conductor del turisme implicat ha quedat atrapat al vehicle i ha hagut de ser excarcerat pels Bombers de la Generalitat, que hi han desplegat sis dotacions. Posteriorment l'helicòpter medicalitzat del SEM l'ha traslladat a un centre mèdic.

L'accident ha obligat a tallar la carretera en els dos sentits de la marxa abans de les 13 h i ha provocat fins a 5 quilòmetres de retencions. També s'han generat retencions a la C-1414 entre Esparreguera i Olesa de Montserrat, que és la via alternativa que s'ha utilitzat pels vehicles.