Una conductora envesteix tres activistes feministes a Diagonal de Barcelona

Les manifestants, que estaven tallant l'avinguda, han pujat sobre el cotxe i la dona no ha frenat durant uns metres

Una conductora envesteix tres activistes feministes a Diagonal de Barcelona

EFE

EFE

Una conductora ha envestit aquest dimecres tres activistes feministes que estaven tallant l'avinguda Diagonal de Barcelona amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona en intentar superar el tall del carrer, moment en què les manifestants han pujat a sobre del cotxe i la dona no ha frenat durant uns metres.

A conseqüència d'aquest incident, una de les manifestants ha patit contusions de caràcter lleu, segons han informat fonts dels Mossos d'Esquadra i de l'Ajuntament de Barcelona.

Els fets, d'acord amb les fonts esmentades, s'han produït cap a les vuit del matí a l'avinguda Diagonal, a l'altura del carrer Albert Bastardas, quan desenes de persones tallaven la via amb motiu del 8M.

Una conductora que circulava per l'avinguda Diagonal ha intentat llavors sobrepassar la línia de tall de la Diagonal, moment en què dos activistes han pujat al capó del turisme mentre una tercera s'ha penjat del lateral.

La dona, lluny de frenar, ha continuat la marxa amb les manifestants a sobre del vehicle durant diversos metres. L'acció d'aquesta conductora ha provocat la indignació d'altres manifestants, que han colpejat el cotxe i han increpat la dona.

La conductora ha sigut identificada

Els Mossos d'Esquadra han informat a Efe que els agents presents al lloc dels fets han identificat la conductora, i realitzaran la corresponent minuta policial, que serà traslladada al jutjat perquè prengui les decisions pertinents.

Des de primera hora del matí, manifestants han tallat l'avinguda Diagonal i la Meridiana, les dues principals vies d'entrada de Barcelona, fet que ha provocat grans retencions als accessos d'entrada a la capital catalana.