La Divisió d'Afers Interns (DAI) dels Mossos d'Esquadra investigarà el cas d'una conductora que va ser multada cinc cops en uns 20 minuts de diferència a l'autovia C-58 la nit de dilluns a dimarts. La dona va explicar a Twitter que quan tornava de Barcelona a Terrassa va ser aturada tres cops en molt poca estona per la mateixa patrulla de trànsit de la policia catalana i que la van intimidar i posar nerviosa.

Segons han explicat fonts policials a l'ACN, la DAI es posarà en contacte amb la dona perquè doni la seva versió dels fets. En total, les multes sumen 800 euros i quatre punts del carnet, i podria arribar-li una cinquena sanció per falta de respecte a l'autoritat amb insults i gestos.

Segons la conductora, la primera sanció va ser perquè circulava pel carril del mig. Quan va arrencar la van tornar a parar, li van demanar el carnet i se'l, van endur. Com que trigaven molt, la dona es va apropar amb el cotxe al vehicle policial, els va fer senyals que volia marxar, va arrencar, i aleshores els mossos li van tallar el pas. La van fer bufar per si anava beguda, però va donar una taxa de 0,0. Li van posar dues multes més: una per conducció negligent i una altra per desobeir ordres d'agents de l'autoritat que regulen el trànsit.

Quan va tornar a arrencar, la van fer parar al cap de poc perquè duia les llums del darrere apagades, cosa que la dona va justificar pels nervis, i li van anunciar que li posarien una cinquena multa per incorporar-se a la via sense posar l'intermitent.